Mother Love

February 21, 2015  •  Leave a Comment

Menselijke karaktertrekken aan dieren toekennen, het heeft altijd al succes gekend binnen de wereld van natuurfotografie. Het komt erop aan om op het juiste moment af te drukken of een correcte compositie te zoeken.  Het jong van de steenuil die zijn affectie toont met een kus lijkt een lief tafereel maar niets is hier van waar.
 
Voor dit beeld had ik plaatsgenomen in één van de kijkhutten van Glenn Vermeersch en had al ruime tijd een ouder voedsel zien aanbrengen. Dit voederen gaat zo ontzettend vlug dat ik wel gebruik moest maken van de burst modus op het toestel (je kent die wel, de mitraillette-stand). De ouder komtaangevlogen met een worm waarna het jong dit schrokkerig opeet. Meestal zie je hem ook nog wat ‘nahappen’ wat hier voor de illusie van de kus zorgde.
 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS
Recent Posts
Mother Love Fotoreizen
Keywords
Archive
January February (1) March April May June July August September October November December
January February (1) March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December